Kunst-værksted

Eksperimenterende kursus og socialt samvær

Tirsdag den 28.8. kl. 19.00 – 21.00 er der opstart af et anderledes kunstkursus på X-perimentet i Esbjerg. Signe Klinkert og Karin Ekström er initiativtagere og undervisere på kurset “Kunst-værksted”, som kommer til at foregå ca. hver anden uge i X-perimentets lokaler i Kronprinsensgade 24.

Malet med alternative “pensler”

Visionen er at skabe et inspirerende fællesskab med det kunstneriske arbejde som omdrejningspunkt: “Vi leger med forskellige kunstneriske udtryksformer og teknikker, for at udvikle vores billedsprog og opnå et mere personligt og levende udtryk i vores billeder – vi inspirerer og lærer af hinanden.”

Om kurset

Hver kursusgang vil starte med et kort oplæg eller en øvelse introduceret af kunstnerne Signe Klinkert og Karin Ekström. Deltagerne vælger frit om de vil arbejde med øvelsen på kurset eller om de hellere vil arbejde videre med egne projekter og søge rådgivning, vejledning og inspiration hos kunstnerne eller de andre kursister. Der vil bl.a. blive arbejdet med øvelser indenfor tegning, maleri, collage og assemblage og der er ingen krav til deltagernes kunstneriske evner – ALLE der har lyst kan være med.

Det er gratis at deltage for medlemmer af X-perimentet og ellers koster det 50 kr. pr. gang.

For flere informationer om tidspunkter, materialer og tilmelding se www.x-perimentet.dk eller søg på facebook under @Xperimentet